Societat Coral Diadema corberenca

Condicions d’ús

Acord entre l’usuari i la Societat Coral Diadema

El lloc web Societat Coral Diadema està format per diverses pàgines web operades per Societat Coral Diadema.

El lloc web Societat Coral Diadema s’ofereix condicionat a la vostra acceptació sense modificació dels termes, condicions y avisos continguts aquí. El vostre ús del lloc web Societat Coral Diadema constitueix la vostra conformitat a tots aquests termes, condicions, i avisos.

MODIFICACIÓ D’AQUESTS TERMES D’ÚS

Societat Coral Diadema es reserva el dret de canviar els termes, condicions i avisos sota els quals s’ofereix el lloc web Societat Coral Diadema, incloent però no limitat als càrrecs associats amb l’ús del lloc web Societat Coral Diadema.

ENLLAÇOS A LLOCS DE TERCERS

El lloc web Societat Coral Diadema pot contenir enllaços a altres llocs web (“Llocs enllaçats”). Els llocs enllaçats no estan sota el control de Societat Coral Diadema i Societat Coral Diadema no es fa responsable dels continguts de cap lloc enllaçat, incloent sense limitacions qualsevol enllaç contingut en un lloc enllaçat, o qualsevol canvi o actualització d’un lloc enllaçat. Societat Coral Diadema no es fa responsable de la difusió per Internet ni cap altre forma de transmissió rebuda de qualsevol lloc enllaçat. Societat Coral Diadema us proporciona aquests enllaços només per comoditat, i la inclusió de qualsevol enllaç no implica l’aprovació per part de Societat Coral Diadema del lloc o qualsevol associació amb els seus operadors.

CAP ÚS ILEGAL O PROHIBIT

Com a condició del vostre ús del lloc web Societat Coral Diadema, garantiu a Societat Coral Diadema que no utilitzeu el lloc web Societat Coral Diadema per cap propòsit il·legal o prohibit per aquests termes, condicions i avisos. No podeu fer servir el lloc web Societat Coral Diadema en cap manera que pugui danyar, desactivar, sobrecarregar o deteriorar el lloc web Societat Coral Diadema o interferir amb l´ús i gaudi d’altres del lloc web Societat Coral Diadema . No podeu obtenir o intentar obtenir cap material o informació a través de cap mitjà que no s’hagi posat a disposició ni es proporcioni de manera intencionada a través del lloc web Societat Coral Diadema.

ÚS DELS SERVEIS DE COMUNICACIÓ

El lloc web Societat Coral Diadema pot contenir serveis de taulers d’anuncis, àrees de xat, grups de notícies, fòrums, comunitats, pàgines webs personals, calendaris, i/o un altre missatge o serveis de comunicació dissenyats per comunicar-se amb el públic en general o amb un grup (col·lectivament, “Serveis de comunicació”), accepteu utilitzar els Serveis de comunicacions només per publicar, enviar i rebre missatges i material que siguin adequades i relacionades amb el servei de comunicació en particular. A mode d’exemple, i no com una limitació, vostè accepta que quan utilitzi un servei de comunicacions no fareu cap:

 • Difamació, abús, assetjament, amenaça o violació dels drets legals (tals com drets de privadesa i publicitat) d’altres.
 • Publicar, penjar, pujar, distribuir o difondre qualsevol contingut, nom, material o informació que sigui inapropiat, profà, difamatori infractor, obscè, indecent o il·legal.
 • Carregar arxius que continguin programari o altre material protegit per lleis de propietat intel·lectual (o pels drets de privadesa de publicitat) tret que sigueu propietari o controleu els drets d’aquest o que hageu rebut tots els consentiments necessaris.
 • Carregar arxius que continguin virus, arxius danyats o qualsevol altre programari similar o programes que puguin danyar el funcionament de l’ordinador d’un altre.
 • Advertise or offer to sell or buy any goods or services for any business purpose, tret que aquest servei de comunicació ho permeti específicament.
 • Realitzar o conduir enquestes, concursos, esquemes de piràmide o cartes en cadena.
 • Descarregar qualsevol arxiu publicat per un altre usuari d’un servei de comunicacions que sapigueu, o que raonablement s’hauria de saber, que no es pot distribuir legalment d’aquesta manera.
 • Falsificar o eliminar les atribucions d’autor, avisos legals o d’altre tipus o designacions propietàries o etiquetes de l’origen o font de programari o d’altres materials continguts en un fitxer carregat.
 • Restringir o inhibir qualsevol altre usuari d’utilitzar i gaudir dels Serveis de comunicació.
 • Infringir qualsevol codi de conducta o altres directrius que puguin ser aplicables per un servei de comunicació en particular.
 • Recollir o recopilar informació sobre altres, incloses les adreces de correu electrònic, sense el seu consentiment.
 • Infringir qualsevol llei o normativa aplicable.

Societat Coral Diadema no té l’obligació de controlar els Serveis de comunicacions. No obstant, Societat Coral Diadema es reserva el dret de revisar els materials publicats en un servei de comunicacions i eliminar qualsevol material a la seva exclusiva discreció. Societat Coral Diadema I/O es reserva el dret de rescindir l’accés a qualsevol o a tots els serveis de comunicacions en qualsevol moment i sense previ avís per qualsevol moment.

Societat Coral Diadema es reserva el dret en tot moment de revelar qualsevol informació segons sigui necessari per satisfer qualsevol llei, regulació o procés legal o sol·licitud governamental aplicable, o editar, rebutjar publicar o eliminar qualsevol informació o material, en la seva totalitat o en part, a discreció de Societat Coral Diadema.

Sempre tingueu precaució quan proporcioneu informació d’identificació personal sobre vostè o el seus fills en qualsevol servei de comunicació. Societat Coral Diadema no controla ni avala el contingut, missatges o informació que es trobi en qualsevol servei de comunicació i, per tant, Societat Coral Diadema renuncia expressament a qualsevol responsabilitat referent als Serveis de Comunicacions i qualsevol acció derivada de la vostra participació en qualsevol servei de comunicació. Gestors i amfitrions no són portaveus autoritzats de Societat Coral Diadema, i les seves opinions no reflecteixen necessàriament les de Societat Coral Diadema.

Els materials carregats en un servei de comunicació poden estar subjectes a limitacions publicades sobre l’ús, reproducció i/o difusió. Vostè és responsable d’adherir-se a aquestes limitacions si descarregueu els materials.

MATERIALS PROPORCIONATS A Societat Coral Diadema O PROPORCIONATS A QUALSEVOL Societat Coral Diadema LLOC WEB

Societat Coral Diadema no reclama la propietat dels materials que proporcioneu a Societat Coral Diadema (inclosos comentaris i suggeriments) o publicacions, càrregues, entrades o enviaments a qualsevol lloc web de Societat Coral Diadema o els seus serveis associats (col·lectivament “Enviaments”). No obstant això, publicant, pujant, entrant, proporcionant o confirmant el vostre enviament esteu concedint a Societat Coral Diadema, a les seves empreses afiliades i als sub llicenciats necessaris per utilitzar el vostre enviament en relació amb el funcionament dels seus negocis a Internet inclòs, sense limitació, els drets per: copiar, distribuir, transmetre, mostrar públicament realitzar públicament, reproduir, editar, traduir i reformar el vostre enviament; i publicar el vostre nom en relació amb el vostre enviament.

No es pagarà cap compensació pel que fa a l´ús del vostre enviament, tal com s’indica aquí. Societat Coral Diadema no té cap obligació de publicar o utilitzar cap enviament que proporcioneu i pot eliminar qualsevol enviament en qualsevol moment a discreció exclusiva de Societat Coral Diadema .

En publicar, penjar, introduir, proporcionar o confirmar el vostre enviament, garantiu i representeu que és propietari o que controla d’una altre manera tots els drets del vostre enviament tal com es descriu en aquesta secció, incloent sense limitació, tots els drets necessaris per tal que proporcioneu, publiqueu, pengeu, introduïu o confirmeu els vostres enviaments.

AVÍS DE RESPONSABILITAT

LA INFORMACIÓ, PROGRAMARI, PRODUCTES I SERVEIS INCLOSOS O DISPONIBLES MITJANÇANT EL LLOC WEB Societat Coral Diadema POT INCLOURE INEXACTITUDS O ERRORS TIPOGRÀFICS. PERIODICAMENT S’INCORPOREN CANVIS A LA INFORMACIÓ AQUÍ INDICADA. Societat Coral Diadema I/O EL SEUS PROVEÏDORS PODEN FER MILLORES I/O CANVIS EN EL LLOC WEB Societat Coral Diadema EN QUALSEVOL MOMENT. ELS AVISOS REBUTS A TRAVÉS DEL LLOC WEB Societat Coral Diadema NO S’HAN DE PENDRE COM A BASE EN DECISIONS PERSONALS, MÈDIQUES; LEGALS O FINACIERES I S’HA DE CONSULTAR UN PROFESSIONAL APROPIAT PER OBTENIR CONSELLS ESPECÍFICS A LA SEVA SITUACIÓ.

Societat Coral Diadema I/O ELS SEUS PROVEÏDORS NO SÓN CAP REPRESENTACIÓ SOBRE LA CONVENIÈNCIA, FIABILITAT, DISPONIBILITAT, ACTUALITAT I EXACTITUT DE LA INFORMACIÓ, PROGAMARI, PRODUCTES, SERVEIS I GRÀFICS RELACIONATS CONTINGUTS AL LLOC WEB Societat Coral Diadema PER A QUALSEVOL FINALITAT. A LA MÀXIMA EXTENSIÓ PERMESA APLICABLE PER LA LLEI, TOTA AQUESTA INFORMACIÓ, PROGRAMARI, PRODUCTES, SERVEIS I GRÀFICS RELACIONATS ES PROPORCIONEN “TAL QUAL” SENSE CAP GARANTIA O CONDICIÓ DE QUALSEVOL TIPUS. Societat Coral Diadema I/O ELS SEUS PROVEÏDORS ELUDEIX AMB LA PRESENT TOTES LES GARANTIES I CONDICIONS RELATIVES A LA INFORMACIÓ, PROGRAMARI, PRODUCTES, SERVEIS I GRÀFICS RELACIONATS, INCLOENT TOTES LES GARANTIES O CONDICIONS DE COMERCIALITAT, ADEQUACIÓ PER UN PROPÒSIT PARTICULAR, TÍTOL O NO INFRACIÓ.

A LA MÀXIMA EXTENSIÓ PERMESA APLICABLE PER LLEI, EN CAP CAS Societat Coral Diadema I/O ELS SEUS PROVEÏDORS SERAN RESPONSABLES DE CAP DANY DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIU, INCIDENTAL, ESPECIAL, CONSEQÜENT O QUALSEVOL DANY INCLÓS, SENSE LIMITACIÓ, DANYS PER PÈRDUA D’ÚS, DADES O BENEFICIS, QUE SORGEIXEN, O DE QUALSEVOL FORMA DE CONNEXIÓ AMB L’ÚS O RENDEMENT DEL LLOC WEB Societat Coral Diadema, AMB EL RETARD O LA INCAPACITAT D’ÚTILITZAR EL LLOC WEB Societat Coral Diadema O SERVEIS RELACIONATS, LA DISPOSICIÓ O NO DELS SERVEIS, O DE QUALSEVOL INFORMACIÓ, PROGRAMARI, PRODUCTES, SERVEIS I GRÀFICS RELACIONS OBTINGUTS A TRAVÉS DEL LLOC WEB Societat Coral Diadema, O D’UNA ALTRA MANERA SORGITS DE l’ÚS DEL LLOC WEB Societat Coral Diadema, QUE ESTIGUIN BASATS EN EL CONTRACTE, TRACTAMENT, NEGLIGENCIA, RESPONSABILITAT ESTRICTA O D’ALTRE MANERA, ENCARA QUE Societat Coral Diadema O QUALSEVOL DELS SEUS PROVEÏDORS HAGI ESTAT NOTIFICAT DE LA POSSIBILITAT DE DANYS. DEGUT QUE ALGUNS ESTATS/JURISDICCIONS NO PERMETEN L’EXCLUSIÓ O LA LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT PER DANYS CONSECUENCIALS O INCIDENTALS, LA LIMITACIÓ INDICADA NO S’APLICARÀ. SI NO ESTÀ SATISFET AMB QUALSEVOL PART DEL LLOC WEB Societat Coral Diadema, O AMB QUALSEVOL D’AQUESTS TERMES D’ÚS, L’ÚNICA SOLUCIÓ ÉS DEIXAR D’UTILITZAR EL LLOC WEB Societat Coral Diadema .

CONTACTE DE SERVEI: info@pastoretsdecatalunya.cat

FINALITZACIÓ/RESTRICCIÓ D’ACCÉS

Societat Coral Diadema es reserva el dret, a la seva exclusiva discreció, de finalitza el vostre accés al lloc web Societat Coral Diadema i als serveis relacionats o qualsevol part del mateix en qualsevol moment, sense previ avís. GENERAL En la mesura que ho permeti la llei, aquest acord està regit per les lleis de l’estat de Washington als Estats Units i per la present consentiu la jurisdicció exclusiva i lloc dels tribunals al comptat de San Mateo, California, als Estats Units. en totes les disputes que sorgeixen o es refereixen a l’ús del lloc web Societat Coral Diadema. L’ús del lloc web Societat Coral Diadema no està autoritzat en cap jurisdicció que no doni efecte a totes les disposicions d’aquestes termes i condicions, incloent sense límit aquest paràgraf. Vostè accepta que no hi ha empresa conjunta, associació, ocupació o agència existent entre vostè i Societat Coral Diadema com a conseqüència d’aquest acord o ús del lloc web Societat Coral Diadema . L’execució d’aquest acord per part de Societat Coral Diadema està subjecte a les lleis i processos legals existents, i res contingut en aquest acord és en derogació del dret de Societat Coral Diadema per complir amb les sol·licituds o requeriments governamentals, judicials i d’aplicació de la llei per utilitzar el lloc web Societat Coral Diadema ni la informació proporcionada o recollida per Societat Coral Diadema respecte a tal ús. Si alguna part d’aquest acord es determina que és invàlida o no es pot executar de conformitat amb la legislació aplicable, incloent-hi, entre d’altres, els avals de garantia i les limitacions de responsabilitat establertes anteriorment, llavors la disposició no vàlida o inaplicable es considerarà substituïda per una disposició vàlida executable que sigui la que coincideixi millor amb la intenció de la disposició original i la resta de l’acord continuarà vigent. Llevat que s’especifiqui el contrari, aquest acord constitueix l’acord complet entre l’usuari i Societat Coral Diadema pel que fa al lloc web Societat Coral Diadema i substitueix totes les comunicacions i propostes anteriors o actuals, ja siguin electròniques, orals o escrites, entre el usuari i Societat Coral Diadema pel que fa all lloc web Societat Coral Diadema. Una versió impresa d’aquest acord i qualsevol avís que es faci de forma electrònica serà admissible en procediments judicials o administratius basats o relacionats amb aquest acord en la mateixa mesura i subjecte a les mateixes condicions o altres documents comercials i registre generals originalment i mantinguts en forma impresa.

AVÍS DE COPYRIGHT I MARQUES REGISTRADES

Tots els continguts del lloc web Societat Coral Diadema són: Copyright 2017 Xarxa Sant Feliu de Llobregat i/o els seus proveïdors. Tots els drets reservats.

MARQUES COMERCIALS

Els noms de les empreses i productes reals esmentats poden ser marques comercials dels seus corresponents propietaris.

Les companyies, organitzacions, productes, persones i esdeveniments que es mostren aquí són ficticis. Cap associació amb cap empresa real, organització, producte, persona o esdeveniments està previst o s’ha de deduir.

Tots els drets no concedits expressament aquí estan reservats.

AVÍS I PROCEDIMENT PER FER RECLAMACIONS DE LES INFRACCIONS DE DRETS D’AUTOR

De conformitat amb el capítol 17, del codi dels Estats Units, Secció 512(c)(2), les notificacions d’infraccions de drets d’autor reclamades segons la llei de drets d’autor dels Estats Units haurien d’enviar-se a l’agent designat pel proveïdor de serveis. TOTES LES RECLAMACIONS NO RELEVANTS AL PROCEDIMENT SEGÜENT NO REBRAN RESPOSTA. Vegeu l’avís i el procediment per fer reclamacions d’infracció dels dret d’autor.