Societat Coral Diadema corberenca

Les sales

Els nostres espais

A Societat Coral Diadema Corberenca disposem de una Sala-Gran per concerts, teatre, ball i festes, Sala Coral, Sala Tv, Sala Billars, Cafeteria, i Lloguers de Espais pel que organitzamem activitats de tot tipus
Sala-Gran
Amb una capacitat de 272 persones, s’utilitza per concerts, teatre, ball, festes i reunions. Te cabina de projector de so i llum. Disposa de calefacció i aire condicionat.
Sala Coral
És un espai de 72 m², s’utilitza per assajos de la Coral i desenvolupament de diverses activitats. Té calefacció i aire condicionat. Ara amb parquet
Sala Tv
És un espai de 72 m². Permet reunions, convencions d’empreses, celebracions familiars etc., amb TV i pantalla de projeccions. Té calefacció i aire condicionat.Aquesta sala es comunica amb la Sala Coral, poden formar un espai de 140 m². Ara amb parquet.
Sala Billars
Sala amb dos billars tipo Gran Match amb tapetes calefactats, i armaris individuals per els jugadors, amb calefacció i aire condicionat. També hi ha un billar Pool.
Cafeteria
És un espai de 215 m². Amb 60 m² de terrassa i obert al públic en general, tots els dies de l’any.
Disposa de aire condicionat
Tel. 936 50 06 04

Lloguer d’espais

Si esteu interessats en el lloguer de sales per actes i celebracions, podeu contactar amb nosatres.
Disposem de la Sala gran de 210m² (2 sales de 75 m² cadascuna que , obrint les portes, es pot constituir una de sola). Té TV i pantalla petita per projeccions. Totes elles amb els correspondents serveis. Preu a consultar.